top of page
Search

Tulips is about to close!

Updated: Mar 4, 2021



TULIPS (Kanser Hastalarına Yardım Derneği) KAPANMAKLA karşı karşıya!



COVID-19 yayılmaya devam ederken, gelecek hiç bu kadar öngörülemez olmamıştı. Bu dönemin hepimiz için zor zamanlar olduğunu biliyoruz ve Tulips / KHYD günlük hizmetlerini sürdürmek için mümkün olan her şeyi yapmakla birlikte kanser hastalarına destek sağlamaya devam ediyor.


KKTC'deki ilk kapanma 14 Mart 2020’den bu yana Tulips/ KHYD’de bir çok aksaklıklar oldu ve şimdi kapanmanın eşiğindedir. Bu dönemde bağış toplamak için hiçbir etkinlik gerçekleştirilemediği gibi bu kapanmanın henüz ne kadar uzun süreceği belirsizdir. Tulips / KHYD, 1 Şubat'ta ödenmesi gereken personel maaşlarını ödeyemedi ve 1 Mart'a kadar bu durumun nasıl devam edeceği öngörülemez. Hastane personelinin bir kısmının maaşları Tulips/ KHYD tarafından karşılanıyor.Tulips / KHYD aynı zamanda destekleri olmadan tedavi göremeyecek durumda olan bir çok kanser hastalarına da bakmaktadır.


Dünyadaki her şey şu an durmuş olsa da KKTC'de Tulips/ KHYD'nin kanser hastalarına yardım etme misyonu durmuş değildir. Bu nedenle Tulips/ KHYD’nin yardımlarınıza ihtiyacı var. Bağış yaparak derneğin çalışmalarını sürdürme maliyetini karşılamasına yardım edebilirsiniz.


Bugün, herhangi büyüklükte yaptığınız bir bağış Tulips/ KHYD'nin KKTC'deki kanser hastalarına yardım etme misyonlarına ve hizmetlerini uzun vadede sürdürebilmeleri adına katkı sağlayacaktır.


Şu anda bağış yapamayacak durumdaysanız, yine de Tulips/ KHYD'ni destekleyebilirsiniz. Bunu bir aile üyesi veya arkadaşınızla sosyal medya üzerinden paylaşarak Tulips / KHYD’ni tanıtmakta yardımcı olabilirsiniz.


Bugün toplumumuzun daha önce olmadığı kadar Tulips /KHYD’ne ihtiyacı varken KHYD’nin de size ihtiyacı var.


Sağlıkla kalın.


Desteklerinizi bekliyoruz.


1. https://www.justgiving.com/crowdfunding/stoptulipskhydfromclosing


2.Websitemiz: tulips-trnc.com ‘ dan veya Facebook: Kanser Hastalarına Yardım Derneği sayfamızdan bir taahhütte bulunabilirsiniz. (Güvenli bir zamanda biz gelip toplayabiliriz)


KKTC’de bağış yapmak veya daha fazla bilgi edinmek için iletişim: 0542 853 1121

53 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page