top of page
Search

Tulips is about to close!

Updated: Mar 4, 2021



TULIPS (Kanser Hastalarına Yardım Derneği) KAPANMAKLA karşı karşıya!



COVID-19 yayılmaya devam ederken, gelecek hiç bu kadar öngörülemez olmamıştı. Bu dönemin hepimiz için zor zamanlar olduğunu biliyoruz ve Tulips / KHYD günlük hizmetlerini sürdürmek için mümkün olan her şeyi yapmakla birlikte kanser hastalarına destek sağlamaya devam ediyor.


KKTC'deki ilk kapanma 14 Mart 2020’den bu yana Tulips/ KHYD’de bir çok aksaklıklar oldu ve şimdi kapanmanın eşiğindedir. Bu dönemde bağış toplamak için hiçbir etkinlik gerçekleştirilemediği gibi bu kapanmanın henüz ne kadar uzun süreceği belirsizdir. Tulips / KHYD, 1 Şubat'ta ödenmesi gereken personel maaşlarını ödeyemedi ve 1 Mart'a kadar bu durumun nasıl devam edeceği öngörülemez. Hastane personelinin bir kısmının maaşları Tulips/ KHYD tarafından karşılanıyor.Tulips / KHYD aynı zamanda destekleri olmadan tedavi göremeyecek durumda olan bir çok kanser hastalarına da bakmaktadır.


Dünyadaki her şey şu an durmuş olsa da KKTC'de Tulips/ KHYD'nin kanser hastalarına yardım etme misyonu durmuş değildir. Bu nedenle Tulips/ KHYD’nin yardımlarınıza ihtiyacı var. Bağış yaparak derneğin çalışmalarını sürdürme maliyetini karşılamasına yardım edebilirsiniz.


Bugün, herhangi büyüklükte yaptığınız bir bağış Tulips/ KHYD'nin KKTC'deki kanser hastalarına yardım etme misyonlarına ve hizmetlerini uzun vadede sürdürebilmeleri adına katkı sağlayacaktır.


Şu anda bağış yapamayacak durumdaysanız, yine de Tulips/ KHYD'ni destekleyebilirsiniz. Bunu bir aile üyesi veya arkadaşınızla sosyal medya üzerinden paylaşarak Tulips / KHYD’ni tanıtmakta yardımcı olabilirsiniz.


Bugün toplumumuzun daha önce olmadığı kadar Tulips /KHYD’ne ihtiyacı varken KHYD’nin de size ihtiyacı var.


Sağlıkla kalın.


Desteklerinizi bekliyoruz.


1. https://www.justgiving.com/crowdfunding/stoptulipskhydfromclosing


2.Websitemiz: tulips-trnc.com ‘ dan veya Facebook: Kanser Hastalarına Yardım Derneği sayfamızdan bir taahhütte bulunabilirsiniz. (Güvenli bir zamanda biz gelip toplayabiliriz)


KKTC’de bağış yapmak veya daha fazla bilgi edinmek için iletişim: 0542 853 1121

 
 
 

2 Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
suetilt
suetilt
Feb 12, 2021

Thank you Joyce for your support

Like

joycekibris
Feb 12, 2021

So sad. I have contributed via Just Giving.

Like
bottom of page